Δώσε τέλος στις πανάδες με την ανανεωμένη λευκαντική κρέμα dark spot correction της Glow Era - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Roula's Diary

Δώσε τέλος στις πανάδες με την ανανεωμένη λευκαντική κρέμα dark spot correction της Glow Era

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023

από την Ρούλα Σταματοπούλου

Eπειδή αντιμετωπίζω κι εγώ -όπως και οι περισσότερες γυναίκες- πρόβλημα με πανάδες και δισχρωμίες θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα μαγικό προϊόν που ανακάλυψα πριν λίγο καιρό και με έχει βοηθήσει αρκετά. Πρόκειται για τη Λευκαντική κρέμα για Πανάδες, με Κρίνο της Θάλασσας και Αλόη Βέρα τη ελληνικής εταιρίας Glow Era, η οποία μάλιστα έχει βραβευτεί με Χρυσό βραβείο ως προϊόν της Χρονιάς στο θεσμό Specialist Awards 2023. Ενίσχυσε λοιπόν την καθημερινή skincare routine σου με το συγκεκριμένο προϊόν και το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό και μάλιστα με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Τι κάνει αυτή την κρέμα ξεχωριστή;
Πρόκειται για ένα προϊόν, που υπόσχεται να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις ενοχλητικές πανάδες και να χαρίσει στην επιδερμίδα σου καθαρότητα, φρεσκάδα αλλά και λάμψη.
Η λευκαντική κρέμα βασίζει τη σύνθεσή της στην aloe vera, που όσες έχουν ήδη γνωρίσει και αγαπήσει την Glow Era ξέρουν πολύ καλά πως πρόκειται για το σήμα κατατεθέν της –μαζί ασφαλώς με το έκκριμα σαλιγκαριού. Η ευεργετική αλόη έρχεται να συναντήσει το κρητικό κρίνο της θάλασσας και μαζί με άλλα φυσικά συστατικά να δώσουν τον πιο «εκρηκτικό» συνδυασμό με έναν και μοναδικό στόχο την απόλυτη φροντίδα της επιδερμίδας, πάντα με απόλυτο σεβασμό στη φύση και τα έμβια όντα!

Τι προσφέρει στην επιδερμίδα σου;

Η φόρμουλα που διαθέτει μπορεί να αναστείλει την υπερπαραγωγή της μελανίνης, αλλά και τα μελανοκύτταρα που μεταφέρονται στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας.
Επιπλέον, παράγοντες όπως η ηλικία, το stress, η συνολική ατμοσφαιρική ρύπανση ή ακόμα και η εγκυμοσύνη μπορεί να λειτουργήσουν επιβαρυντικά για την επιδερμίδα, δημιουργώντας δυσχρωμίες στο πρόσωπο και στον λαιμό.
Οι χρωματικές αλλοιώσεις στο δέρμα, οι κηλίδες που έχουν δημιουργηθεί με το πέρασμα του χρόνου ή οι φακίδες που μετατράπηκαν σε λεκέδες μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν. Η νέα κρέμα θα σβήσει οριστικά όλα τα ενοχλητικά σημάδια σε λαιμό και πρόσωπο, με ορατά σημάδια βελτίωσης από τις δύο πρώτες κιόλας εβδομάδες εφαρμογής της.

Δοκίμασε λοιπόν την ανανεωμένη κρέμα για πανάδες της Glow Era και είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείς!