Roula's Diary
Αυτό είναι το καλύτερο brunch που φτιάχνω σχεδόν κάθε Κυριακή στο σπίτι
Το brunch τις Κυριακές είναι σαν μία μικρή επιβράβευση που καταφέραμε και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε όλη την εβδομάδα. Έτσι το εισπράττω εγώ. Για αυτό επιλέγω τροφές που είναι κοντά στις γεύσεις μου. Το συγκεκριμένο είναι ένα πιάτο το οποίο μου προσφέρει απόλαυση και με κρατάει χορτάτη μέχρι το απόγευμα. Δείτε πως μπορείτε να το φτιάξετε και εσείς πολύ εύκολα και με λίγα υλικά.
Υλικά
1/2 αβοκάντο
1 αυγό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης
1/2 κ.γλ. χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και βγάζουμε το εσωτερικό του μ’ ένα κουτάλι. Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάζουμε το αβοκάντο, τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά μ’ ένα πιρούνι. Βράζουμε το αυγό. Φρυγανίζουμε λίγο το ψωμί και απλώνουμε το μείγμα με το αβοκάντο και από πάνω το αυγό κομμένο. Προσθέτουμε μερικές σταγόνες από το ελαιόλαδο κι είναι έτοιμο!
- ROULA'S DIARY
- latest
- ROULA'S DIARY
- latest
- ROULA'S DIARY
- latest
- ROULA'S DIARY
- latest