Ανακάλυψε τις νέες προπονήσεις fitness, running, yoga και pilates στην αθλητική εφαρμογή της Oysho - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Wellness

Ανακάλυψε τις νέες προπονήσεις fitness, running, yoga και pilates στην αθλητική εφαρμογή της Oysho

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής Oysho Training έρχεται με ανανεωμένο look και νέες μορφές προπόνησης.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, η δωρεάν εφαρμογή fitness, yoga, pilates και running εξελίσσεται συνεχώς με στόχο να προσφέρει στον χρήστη μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και μια ολοκληρωμένη εμπειρία άσκησης.

 

Στην τελευταία ενημέρωσή του, το Oysho Training περιλαμβάνει περισσότερες μορφές προπόνησης που θα βοηθήσουν τον χρήστη να γυμναστεί πιο εντατικά:
• Gym Train: μια νέα ενότητα που περιλαμβάνει ρουτίνες για το γυμναστήριο με σύντομα, δυναμικά βίντεο προπονήσεων που συνοδεύονται από τεχνικές εξηγήσεις, συμβουλές και πληροφορίες για τη χρήση των οργάνων.

• Tabata: προπονήσεις βασισμένες στη μέθοδο Tabata, που χαρακτηρίζεται από πολύ εντατικά διαστήματα άσκησης, με τη μουσική να παίζει βασικό ρόλο στον συγχρονισμό των ρυθμών και στον έλεγχο της προσπάθειας.

• Μαθήματα με trainers διαφόρων επιπέδων: τα νέα μαθήματα Fitness και Cardio Dance προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε χρήστη. Κάθε μάθημα έχει έως και τρεις trainers, που ο καθένας τους ειδικεύεται σε ένα διαφορετικό επίπεδο: βασικό, μεσαίο ή προχωρημένο. Έτσι, ο κάθε χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί το μάθημα ανάλογα με τις ικανότητές του, όποιο κι αν είναι το επίπεδό του.

Η εφαρμογή έχει μαθήματα σε 4 γλώσσες (Ισπανικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά) και είναι διαθέσιμη σε πάνω από 20 χώρες: Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία, Τουρκία, Μεξικό, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Πολωνία, Ελλάδα, Ολλανδία, Σουηδία, Δανία, Βέλγιο, Αυστρία, Ουγγαρία, Κροατία, Ρουμανία, Τσεχία και Βουλγαρία.