Ξεκίνησες γυμναστήριο; Αυτούς τους wellness συμμάχους θα χρειαστείς ανάλογα με την άσκηση που έχεις επιλέξει - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Ξεκίνησες γυμναστήριο; Αυτούς τους wellness συμμάχους θα χρειαστείς ανάλογα με την άσκηση που έχεις επιλέξει

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Καθώς η εστίαση στην υγεία και την ευεξία αποτελεί τάση αλλά και αναγκαιότητα, χρειαζόμαστε όλο και περισσότερο ευέλικτα Wellness προϊόντα που ανταποκρίνονται σε διάφορες μορφές σωματικής δραστηριότητας και άσκησης. Η Athonites, πιστή στη δέσμευση της να φροντίζει και να περιθάλπει με αγάπη τους πιστούς της ακόλουθους, στρέφει την προσοχή μας στη Wellness Line by Athonites – μία σειρά προϊόντων με multi-use χρήσεις, που προσφέρουν στοχευμένη ανακούφιση, όταν το σώμα μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και μας υποστηρίζουν στο να ακολουθήσουμε ένα δραστήριο lifestyle.

ATHONITES MULTICARE BALM
Ένα πραγματικό multi purpose βάλσαμο για την επιδερμίδα, το Multicare Balm, προσφέρει βαθιά θρέψη χάρη στην πλούσια σε αθωνικά βότανα σύνθεσή του. Ιδανικός «σύντροφος» στο κομοδίνο μας, περιποιείται την αφυδατωμένη και σκασμένη επιδερμίδα, όπως φτέρνες, αγκώνες, αστραγάλους, και επουλώνει επιφανειακά τραύματα, σκασίματα, ουλές και εκδορές.  Αποτελεί τον must-have σύμμαχο για όσους ασχολούνται με τα βάρη και την ενόργανη γυμναστική, ανακουφίζοντας, την σκασμένη επιδερμίδα στις παλάμες ή/και τα γόνατα, καθώς και για όσους ασχολούνται με το χορό και αντιμετωπίζουν συχνά σκασμένη επιδερμίδα στα πόδια. Το συγκεκριμένο βάλσαμο είναι επίσης πολύ χρήσιμο σε αθλητές μακρινών αποστάσεων, επανορθώνοντας σκασίματα στο στήθος και στα πόδια.

ATHONITES RELAXING BODY BALM
To Relaxing Body Balm αποτελεί μία πολύ αποτελεσματική βιολογική συνταγή κατά του μυϊκού πόνου – που προέρχεται είτε από την άθληση είτε από την έντονη καθημερινότητα ή τις πολλές ώρες μπροστά από υπολογιστή. Το συγκεκριμένο προϊόν ανακουφίζει άμεσα από τους μυϊκούς πόνους και προσφέρει μία υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας – ιδανικό για τους λάτρεις του γυμναστηρίου κατά την αποθεραπεία αλλά και στο ζέσταμα, ειδικότερα όσους προπονούνται σε Crossfit και TRX, σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αλλά και το τέννις. Παράλληλα, χάρη στον ευκάλυπτο που υπάρχει στη σύνθεσή του, αποτελεί την τέλεια λύση για εντριβή στο στήθος σε περίπτωση κρυώματος, όπως και στην αντιμετώπιση του συναχιού, εάν τοποθετηθεί σε μία μπατονέτα πριν την εισπνοή.

ATHONITES HYDRATING COOLING LEG GEL
Όλη η αίσθηση της ανακούφισης σε ένα σωληνάριο! Το Hydrating Cooling Leg Gel αποτελεί σωτήρια λύση για τα βαριά και κουρασμένα πόδια, προσφέροντας άμεση φροντίδα, ξεκούραση και δροσιά. Είναι ιδανικό για κάθε είδους πεζοπορία/περπάτημα, και πρέπει να βρίσκεται στην τσάντα κάθε ενός που ασχολείται με το τρέξιμο, hicking, trecking για εφαρμογή αμέσως μετά την άσκηση – όπως και για όσους λατρεύουν το πολύωρο περπάτημα στα σοκάκια μιας νέας πόλης κατά τις διακοπές τους ή ακόμα και για αυτούς που διασκεδάζουν, χορεύοντας μέχρι πρωίας!