Μassimo Dutti: Limited Edition Collection Women & Men FW2022 - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Μassimo Dutti: Limited Edition Collection Women & Men FW2022

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Η Massimo Dutti παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν Limited Edition Women & Men FW2022, μέσα από μια ιστορία που εξυψώνει προσωπικότητες με άποψη.

Η πρόταση αντικατοπτρίζει τη διάθεση των ανθρώπων για τη φετινή σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας, μια διάθεση που χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.
Στην ταινία της καμπάνιας βλέπουμε στιγμές πραγματικής συνέργειας, που μετατρέπουν τον παρατηρητή σε μέρος της εμπειρίας.

Η Limited Edition γιορτάζει την ατομικότητα, την προσωπικότητα, την κομψότητα και τη θηλυκότητα. Αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα εκείνη τη στιγμή μεταξύ μέρας και νύχτας.

Υπό τη δημιουργική διεύθυνση των Ezra Petronio & Lana Petrusevych και με το αισθητικό κριτήριο της Emmanuel Alt, δημιουργείται ένα σκηνικό που συναρπάζει, με πρωταγωνιστές τις Rebecca Leigh Longendyke, Malika Louback, Adele Aldighieri και Mariam de Vinzelle (Women) και τους Leon Dame, Kit Butler και Dara Gueye (Men). Το αποτέλεσμα είναι μια ισχυρή οπτική άσκηση.

Αυτή η καμπάνια απευθύνεται σε ανθρώπους που απολαμβάνουν το πρωτότυπο, το αποκλειστικό. Γι' αυτό, η Massimo Dutti δημιούργησε ρούχα φτιαγμένα με premium ποιότητες για να σχεδιάσει καθαρές σιλουέτες και χειροποίητες λεπτομέρειες που κάνουν το κάθε κομμάτι μοναδικό.

Στόχος είναι να δοθεί μια εικόνα προσεγμένη, με πιο δουλεμένα πατρόν, γραμμές που προσαρμόζονται στο σώμα και υφάσματα πρώτης ποιότητας που δίνουν μορφή στο σύνολο με διακριτικό πλην αψεγάδιαστο τρόπο.