Η FOREO λανσάρει τη νέα σειρά LUNA 4 - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Skincare

Η FOREO λανσάρει τη νέα σειρά LUNA 4

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

H FOREO ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας σειράς συσκευών φροντίδας της επιδερμίδας και ευεξίας: τη σειρά LUNA 4. Διαθέσιμη για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora, η σειρά LUNA 4 αποτελεί την απόλυτη αναβάθμιση της κορυφαίας μάρκας beautytech στον κόσμο.

Υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά: από την ακόμη πιο υψηλή απόδοση και τη διαισθητική τεχνολογία, μέχρι τη σιλικόνη που έχει αναδιαμορφωθεί ώστε να είναι απαλή σαν βελούδο στο δέρμα, μέχρι την παλέτα των νέων μοντέρνων χρωμάτων. Τα επαγγελματικά και κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα για υγιές, τονωμένο και λαμπερό δέρμα είναι απαράμιλλα και δεν αφορούν πλέον μόνο τη φροντίδα του προσώπου!

Στην πραγματικότητα, η FOREO λανσάρει μια πολυαναμενόμενη και πολυπόθητη νέα προσθήκη στη γκάμα των ολοκληρωμένων λύσεων ομορφιάς και ευεξίας της - το LUNA 4 Body: τη συσκευή καθαρισμού, απολέπισης και μασάζ του σώματος που φέρνει την αυτοφροντίδα στο επόμενο επίπεδο.

Η πλήρης σειρά περιλαμβάνει τις ακόλουθες συσκευές προσώπου και σώματος:
• LUNA 4
• LUNA 4 Mini
• LUNA 4 Go
• LUNA 4 Body

Τα νέα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που διακρίνουν τη σειρά LUNA 4

Εξαιρετικά υγιεινή και πιο μαλακή σιλικόνη, κλινικά δοκιμασμένη για να είναι 35 φορές πιο υγιεινή από τις νάιλον τρίχες, αποτρέποντας έτσι τον σχηματισμό βακτηρίων. Επιπλέον, οι τρίχες σιλικόνης της σειράς LUNA 4 είναι 17% πιο μαλακές από τις προηγούμενες συσκευές LUNA, εξασφαλίζοντας απαλό αλλά αποτελεσματικό καθαρισμό του προσώπου και του σώματος.

Απαραίτητο για τον απόλυτο καθαρισμό προσώπου και σώματος
Οι συσκευές της σειράς LUNA 4 απομακρύνουν το 99,5% των ρύπων, του υπερβολικού σμήγματος, των νεκρών κυττάρων και των βακτηρίων, όπως επιβεβαιώνεται από κλινικές μελέτες και δερματολόγους. Το αποτέλεσμα είναι καθαρότερο, υγιέστερο και πιο λαμπερό δέρμα από ποτέ. Είναι επίσης 100% αδιάβροχα για χρήση ακόμα και στο ντους ή στο μπάνιο.

Θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες του δέρματος
Ειδικές και εξατομικευμένες τελετουργίες περιποίησης της επιδερμίδας και του σώματος, σχεδιασμένες από τη FOREO μετά από λεπτομερείς μελέτες των αναγκών πάνω από 1.500 καταναλωτών, για να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας.

Μία επένδυση στην αυτοφροντίδα
Οι συσκευές της σειράς LUNA 4 έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί ώστε να είναι άφθαρτες και να διαρκούν για χρόνια, χωρίς να απαιτείται αντικατάσταση κεφαλών ή εξαρτημάτων. Μια πραγματική επένδυση στη βιωσιμότητα. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι εξαιρετικά μεγάλη - έως και 600 χρήσεις με μία μόνο φόρτιση μέσω USB, ανάλογα με τη συσκευή: η ιδανική λύση για έναν πολυάσχολο, εν κινήσει τρόπο ζωής, καθώς και για τη self-care τελετουργία στην άνεση του σπιτιού.