Η Cara Delevingne είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της G-Star Hardcore Denim. - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Η Cara Delevingne είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της G-Star Hardcore Denim

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Η χειμωνιάτικη συλλογή G-Star επιστρέφει δυναμικά με πρωταγωνίστρια την επαναστατική Cara Delevingne.

H G-Star είναι ένα brand που αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το denim, καινοτομεί και συνεργάζεται με unique individuals που σπάνε τους κανόνες. Η Cara Delevingne έχει έναν επαναστατικό, ευθύ χαρακτήρα που συνδυάζεται με την ικανότητα της να μεταμορφώνεται, μένοντας πάντα αυθεντική στα πιστεύω της. Γίνεται έτσι η ιδανική πρωταγωνίστρια για την καμπάνια.

Η G-Star παρουσιάζει μια συλλογή με τα απόλυτα timeless denim must-haves. Η capsule collection αποτελείται από denim classics, όπως boyfriend-fit total looks με denim και vests, straight cut ανοιχτόχρωμες unisex γραμμές και oversized πανωφόρια.

 

Η Cara λανσάρει δύο καινούργια γυναικεία denim fits: Το Stray και το Type 49.

Το πρώτο εμπνέεται από τις γυναίκες των 50's, έχει ίσια γραμμή και είναι ultra high-rise. Το Type 49 ανακατασκευάζει μια παλαιότερη σιλουέτα, είναι ψηλόμεσο και έχει relaxed straight μπατζάκια. Με youthful αέρα και ανδρόγυνο χαρακτήρα, προσφέρει μια επαναστατική κοψιά σε ένα all time classic σχέδιο.

Η FW ’22 collection διευρύνει τον κόσμο της G-Star και σπάει τα όρια του signature design, σε μία καμπάνια που το Hardcore Denim βγαίνει εκτός πραγματικότητας.