Απόκτησε άμεσα dramatic eye look με τη Volcanic minerals collection Korres - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Make Up

Απόκτησε άμεσα dramatic eye look με τη Volcanic minerals collection Korres

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Με τη δύναμη και την ένταση των ιχνοστοιχείων που προέρχονται από τα βάθη των ηφαιστείων, δύο νέες αφίξεις Korres Colour υπόσχονται dramatic eye-look δίνοντας έμφαση στις βλεφαρίδες και τα φρύδια.

Το νέο Lash & Brow Serum είναι το πρώτο βήμα για θρέψη και έντονο βλέμμα. Βελτιώνει τον όγκο, το μέγεθος και την πυκνότητα βλεφαρίδων και φρυδιών, συμβάλλει στην ενδυνάμωσή τους και στο «γέμισμα» των κενών.

To έντονο, εντυπωσιακό βλέμμα συμπληρώνει η νέα Drama Curl Mascara με καμπυλωτό βουρτσάκι για μέγιστο curling effect, πλούσιο όγκο και βαθύ χρωματικό αποτέλεσμα. Το απόλυτο combo για το απόλυτα δραματικό eye-look!

DRAMA BOOST VOLCANIC MINERALS | LASH & BROW SERUM
Θρέψη + Έντονο Βλέμμα
Ορός ενισχυμένης θρέψης για βλεφαρίδες και φρύδια με όγκο, πυκνότητα και υγιή όψη. Με την καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με ισχυρά δραστικά συστατικά, οι βλεφαρίδες και τα φρύδια πυκνώνουν, αποκτούν όγκο και τέλειο σχήμα, χαρίζοντας στο βλέμμα ένταση και βάθος. Το ενεργό συστατικό Redensyl ® με μόρια από φύλλα πράσινου τσαγιού και Λάρικας, σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα Baicapil ™ - ένα συνδυασμό τριών φυτικών ενεργών συστατικών - και ένα ισχυρό δραστικό από μικροάλγη, βρίσκονται στην καρδιά της φόρμουλας και συμβάλλουν στην αύξηση του όγκου και της πυκνότητας βλεφαρίδων και φρυδιών. Η βιταμίνη B3, η πανθενόλη και το υαλουρονικό οξύ συμμετέχουν με τις απαλυντικές τους ιδιότητές και χαρίζουν θρέψη. Με διπλό περιέκτη για μέγιστα αποτελέσματα με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε περιοχής. Το ειδικό πινελάκι βοηθάει στην ακριβή εφαρμογή του ορού κατά μήκος των βλεφαρίδων ενώ το βουρτσάκι για τα φρύδια φτάνει στη ρίζα τους συμβάλλοντας παράλληλα στη διαμόρφωση του σχήματός τους.

 

DRAMA CURL VOLCANIC MINERALS | MASCARA
Μέγιστη καμπύλη + Εφέ ανόρθωσης βλεφαρίδων
Μάσκαρα σμίλευσης βλεφαρίδων για έντονη καμπύλη και όγκο. Το ειδικά σχεδιασμένο, καμπυλωτό βουρτσάκι ανασηκώνει και χρωματίζει με ένταση ακόμα κα τη μικρότερη βλεφαρίδα χαρίζοντας απόλυτο curling effect και εντυπωσιακό όγκο , χωρίς κόμπους και μουτζούρες με μία μόνο κίνηση – αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εμπλουτισμένη με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων και βιταμινών που δυναμώνει, θρέφει και περιποιείται τις βλεφαρίδες ενισχύοντας αποδεδειγμένα τον φυσικό όγκο, το μήκος και τη διάμετρο τους! Το ελαιόλαδο, το kiwi water και το κερί μέλισσας ενισχύουν το ενυδατικό προφίλ της φόρμουλας.

Και τα δύο προϊόντα είναι κατάλληλα για ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακών επαφής.

Όλα τα προϊόντα KORRES είναι διαθέσιμα στο KORRES Circle, το πρώτο APP που συνδέει τον καταναλωτή με το φαρμακείο της επιλογής του. Κατεβάστε τη εφαρμογή, μπείτε στο κύκλο και κερδίστε δώρα από την πρώτη αγορά.