Αυτό είναι το νέο skin full cover concealer της BOBBI BROWN - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Make Up

Αυτό είναι το νέο skin full cover concealer της BOBBI BROWN

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Ξεκλειδώστε τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σας για ένα φρέσκο, λαμπερό αποτέλεσμα. Η μοναδική φιλοσοφία των αποχρώσεων της Bobbi Brown αναγνωρίζει, ότι για να πετύχετε την πιο φυσική απόχρωση χρειάζεται να κοιτάξετε πέρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, στους φυσικούς χρωματικούς υποτόνους, που συνθέτουν τη μοναδική απόχρωση της επιδερμίδας του καθενός

Το νέο Skin Full Cover Concealer είναι το υγρό και ανάλαφρο concealer, που εγγυάται τέλεια επιδερμίδα για 16 ώρες, είναι ανθεκτικό στα «σπασίματα» και δεν εισχωρεί στις λεπτές γραμμές. Ένα προϊόν που σας βοηθά να κάνετε keep-up, να παραμένετε φρέσκες, να δείχνετε όμορφες και πλέον να απολαμβάνετε στο έπακρο την ελαφριά του κάλυψη, που προσφέρει ένα απαλό, ομοιόμορφο, φυσικό αποτέλεσμα. Οι σωστοί χρωματικοί υπότονοι και οι φυσικές αποχρώσεις βοηθούν στην κάλυψη των μαύρων κύκλων, της ερυθρότητας και των λοιπών ατελειών, για μια φρέσκια και ομοιόμορφη όψη.

Ένα απαραίτητο προϊόν για μια «your skin...but better» όψη. Διαθέσιμο σε 23 φυσικές αποχρώσεις με σωστούς χρωματικούς υποτόνους.

16-ωρη Skin-Perfecting δύναμη: Το νέο μας concealer δεν φεύγει. Υπόσχεται 16 ώρες εύκολης, ελαφριάς κάλυψης, ανθεκτικής στα «σπασίματα» σε σταθερή, φυσική απόχρωση .

Ελαφριά Σύνθεση. Πλήρης Κάλυψη: Πλήρης κάλυψη που προσφέρει skin-like αίσθηση και όψη όλη την ημέρα. Η σύνθεσή του παρέχει πλήρη χρωματική κάλυψη απέναντι στους μαύρους κύκλους και την ερυθρότητα ενώ συγχρόνως έχει ελαφριά αίσθηση. Αυτή η σύνθεση αποδεικνύει, ότι η κρεμώδης κάλυψη μπορεί να είναι άνετη και να συντελεί στο να μην αισθάνεστε βαριά την επιδερμίδα σας.

Flexible Σύνθεση: Η τεχνολογία μας αγκαλιάζει την επιδερμίδα, προσαρμόζεται σε κάθε χαμόγελο ή κλείσιμο του ματιού, ενώ δεν εισχωρεί στις λεπτές γραμμές χαρίζοντας ένα φυσικό look που διαρκεί έως και για 16 ώρες.

Συστατικά που αγαπούν την επιδερμίδα: Σχεδιασμένο για να χαρίζει ευχάριστη αίσθηση με ελαφριά κι ενυδατικά συστατικά που παρέχουν κρεμώδη, ομοιόμορφη κάλυψη, και film formers, που αναμειγνύονται και αγκαλιάζουν τις εκφράσεις του προσώπου.

Artistry-Inspired πινέλο: Ανακαλύψτε τον makeup artist που κρύβεται μέσα σας. Αυτό το πολύπλευρο artistry-inspired πινέλο, σας επιτρέπει να καλύπτετε με ευκολία μαύρους κύκλους και ατέλειες. Χρησιμοποιήστε το ειδικό του άκρο για spot concealing, το κεντρικό του μέρος για επιπλέον κάλυψη δυσχρωμιών ή ερυθρότητας, ενώ το πίσω μέρος βοηθά στην κάλυψη μεγαλύτερων περιοχών του προσώπου.

 

PERFECT LIKE A PRO

Καλύψτε τους μαύρους κύκλους: Περάστε το κωνικό άκρο από στην εσωτερική γωνία του ματιού διαγώνια προς τα κάτω.

Αντιμετωπίστε τις μικρές ατέλειες: Ταμπονάρετε σε μικρές ατέλειες και δυσπρόσιτες περιοχές με το κωνικό άκρο και στη συνέχεια επιμείνετε για μια ομοιόμορφη εμφάνιση.

Καλύψτε όλο το πρόσωπο: Περάστε την κεντρική πλευρά του πινέλου σε κοκκινίλες ή τυχόν ανομοιομορφίες και στη συνέχεια σβήστε απαλά χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας.

Προετοιμάστε την επιδερμίδα με τη Vitamin Enriched Face Base και τη Vitamin Enriched Eye Base και ολοκληρώστε το look σας με το Skin Long-Wear Weightless Foundation για μία φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα με υγιή όψη.